Întâlnirea Comunității Emanuel la Parohia Sf. Francisc de Assisi (București)

402144607_735382355299945_1518150914018811450_n

Întâlnirea Comunității Emanuel la Parohia Sf. Francisc de Assisi (București)

Sâmbătă, 18 noiembrie 2023, Comunitatea Emanuel s-a întâlnit pentru un timp fratern de rugăciune și formare la parohia Sf. Francisc de Assisi din București. Totul a început cu un timp de primire și rugăciune de laudă prin care am primit Cuvântul lui Dumnezeu și texte de încurajare pentru a avansa în viața spirituală și trăirea Euharistiei.
Au urmat Sfânta Liturghie celebrată în capela Bisericii Sf. Francisc de Assisi și un timp de formare, prin care au fost reamintite chemarea la sfințenie, sfințenia care se concretizează printr-o chemare concretă în vocațiile proprii fiecăruia, dar care trece și prin chemarea în Comunitatea Emanuel, cu carismele și viața fraternă specifică.
La prânz am trăit bucuria dialogului și discuțiilor în jurul unei mese pregătite de membrii Comunității Emanuel.
A urmat un timp de rugăciune și adorație euharistică în timpul căreia membrii Comunității Emanuel s-au reangajat în trăirea vieții comunitare și a carismelor specifice Comunității Emanuel: rugăciune și adorație, compasiune, evanghelizare, complementaritatea vocațiilor.
La sfârșit am stabilit misiunile de vizitare și ajutorare a persoanelor nevoiașe și vârstnice în luna decembrie cu ocazie Sărbătorilor de Crăciun.
Pentru acest timp fratern, de rugăciune și formare mulțumim lui Dumnezeu!
Pr. Iosif Tiba

Hits: 641

/ Știri / Tags:

Share the Post