Vizita Preafericirii Sale Raphaël Bedros XXI Minassian, Patriarhul de Cilicia al armenilor catolici, la Catedrala Sf. Iosif și la Angelus TV

WhatsApp Image 2023-11-15 at 10.36.38 AM

Vizita Preafericirii Sale Raphaël Bedros XXI Minassian, Patriarhul de Cilicia al armenilor catolici, la Catedrala Sf. Iosif și la Angelus TV

Preafericirea Sa Raphaël Bedros XXI Minassian, Patriarhul de Cilicia al armenilor catolici, se află pentru câteva zile în România, ocazie cu care s-a întâlnit în mai multe rânduri cu ÎPS Aurel Percă, Arhiepiscop Mitropolit de București, ÎPS Ioan Robu, Arhiepiscop Mitropolit emerit, PS Cornel Damian, Episcop Auxiliar de București, PS Mihai Frățilă, Episcop greco-catolic de București, și cu Mons. Tuomo T. Vimpari, însărcinatul cu afaceri a.i. al Nunțiaturii Apostolice la București.


În după amiaza zilei de 14 noiembrie, Patriarhul a vizitat Catedrala Sfântul Iosif, unde a și celebrat Sfânta Liturghie cu suita sa, în limba și în ritul armean.

Având o vastă experiență în mass-media catolică, Patriarhul armean a vrut să vadă și studiourile Angelus TV, salutându-i și binecuvântându-i pe cei din echipă și pe voluntarii pe care i-a întâlnit, accentuând faptul că munca lor este o misiunea foarte importantă pentru Biserică.

Ca dovadă a prețuirii pentru mijloacele de comunicare socială, Preafericirea sa a acordat și un scurt interviu, în care a împărtășit experiența pe care a avut-o la Adunarea Sinodală de la Roma care nu s-a încheiat de mult.

Pr. Francisc Ungureanu
Director Angelus TV

Hits: 155

/ Știri

Share the Post