26-30 septembrie: Exerciții spirituale pentru preoții din Arhidieceza de București

WhatsApp Image 2022-09-27 at 10.40.49 PM (1)

26-30 septembrie: Exerciții spirituale pentru preoții din Arhidieceza de București

În perioada 26-30 septembrie, se desfășoară la Mănăstirea Carmelitană de la Ciofliceni a treia serie de exerciții spirituale din acest an pentru preoții din Arhidieceza de Bucuresti. Predicatorul este Pr. Mihai Afrențoae OFMConv, care a studiat Biblia la Roma.

Meditațiile pe care le ține în timpul zilei ne invită sa lucrăm la perfecționarea sufletului nostru, renunțând la obstacolele in calea harului și prin practicarea faptelor bune pentru a desăvârși comuniunea noastra cu Dumnezeu. Cum Părintele este biblist, toate meditațiile sunt inspirate din textele biblice, prezentându-ne personajele lăudate de Sfânta Scriptură. Avem mari spații de timp disponibil pentru a putea medita și face rugăciuni, acum, că suntem rupți temporar de obligațiile pastorale sau de rutina programului din parohii sau de responsabilitățile pe care le avem în Arhidieceză.

whatsapp-image-2022-09-27-at-10-40-49-pm

Exercițiile se vor încheia vineri dimineața cu Sfânta Liturghie de la ora 8:00. Apoi fiecare se va reîntorce la slujirea pastorală pe care o are, cu un suflet reînnoit.

Domnul să binecuvânteze slujirea noastră și pe cei care ne sunt încredințati grijii noastre pastorale.

Pr. Eugen Blaj
Director Național al Operelor Misionare Pontificale

Hits: 913

/ Știri

Share the Post