2 octombrie: Întâlnirea adoratorilor din București, în Parohia Adormirea Maicii Domnului

cover adoratie

2 octombrie: Întâlnirea adoratorilor din București, în Parohia Adormirea Maicii Domnului

Parohia Adormirea Maicii Domnului din București, cu o lungă și lăudabilă tradiție în adorația euharistică, va găzdui duminică, 2 octombrie 2022, începând cu ora 14.15, întâlnirea adoratorilor din București. Tema întâlnirii – „Iubirea vrea să fie iubită!” – a fost aleasă și va fi prezentată de Părintele Paroh Mihai Mărtinaș.

Da, poate părea un paradox, dar iubirea nu e iubită! E de-ajuns, pentru a ne convinge, să comparăm deșertul bisericilor noastre care găzduiesc cel mai mare mister de iubire care a existat vreodată, viu și adevărat, Sfânta Euharistie –  Isus care ne oferă Trupul, Sângele, sufletul și dumnezeirea Sa – cu aglomerația de la orice centru de cumpărături urban.

Adorația euharistică nu este un exercițiu pentru pensionari, ci înțelepciunea de pe urmă! Un om care îngenunchează în fața Preasfântului Sacrament oferă mai multă consolare Inimii euharistice decât o pot face toți Sfinții și îngerii din cer, pentru că, în întunericul și zarva acestei lumi care trece, a reușit să vadă și să audă Iubirea care nu trece!

Sora Annunziata

Hits: 196

/ Știri / Tags:

Share the Post