Fișă consultativă pentru persoanele consacrate din Arhidieceza de București

Fișă consultativă pentru persoanele consacrate din Arhidieceza de București

Această „Fişă” trebuie să reflecte realitatea persoanelor consacrate care activează pe teritoriul Arhidiecezei de Bucureşti, aşa cum se prezintă ea în acest parcurs sinodal. Răspunsurile oferite la această Fişă consultativă vor ajuta Biserica locală să observe ce provocări concrete, aşteptări şi împliniri poartă în suflet persoanele consacrate din Arhidieceză şi cum le putem însoţi în viitor, în spiritul sinodalităţii.

 Institutul de viaţă consacrată: __________________________________________

  1. Având în vedere perioada deosebită pe care o trăim în cadrul Bisericii, cum percepeți la nivel personal şi comunitar importanța acordată Sinodului? Este tratat superficial sau există interes? Ce pași s-au făcut?
  2. Vă rugăm să prezentați în câteva cuvinte și în mod liber cum vedeți Biserica în prezent și cum ați dori să devină? Unde se situează viața consacrată și care este rolul ei? (vă rugăm să vă axați pe experiența trăită în Arhidieceză)
  3. Ce pași ne invită Duhul Sfânt să facem pentru a crește în „mersul nostru împreună”?
  4. Propuneri, dorințe, provocări, perspective…. pentru o Biserică reînnoită!

Data: _______________

Responsabil(ă): __________________________

N.B. Această FIȘĂ pusă la dispoziție de Echipa Sinodală din ARCB, în data de 8 martie 2022, are binecuvântarea Arhiepiscopului Mitropolit Aurel Percă și se va trimite pe e-mail la adresa: sr.andra@ymail.com

Fișa se poate descărca de aici: 2.-Fisa-sinodala-pentru-persoanele-consacrate-din-ARCB-3541877

Hits: 115

Share the Post