Ambasadoarea Austriei în România, în vizită la ÎPS Aurel Percă

unnamed

Ambasadoarea Austriei în România, în vizită la ÎPS Aurel Percă

Joi, 9 decembrie 2021, ÎPS Aurel Percă, Arhiepiscop Mitropolit de București, a primit vizita protocolară a Excelenței Sale, Doamna Adelheid Folie, Ambasadoare a Austriei în România. Doamna Adelheid Folie, care a preluat mandatul de ambasador de la 1 septembrie 2021, a dorit să cunoască Biserica Catolică din România și viața Arhidiecezei, discutând cu Arhiepiscopul de București despre activitățile sociale educaționale și caritative și raporturile ecumenice cu toate confesiunile din țară.

ÎPS Aurel Percă i-a urat Doamnei Ambasadoare bun venit și activitate rodnică în noua misiune diplomatică pe care o va desfășura în România.

La sfârșitul întâlnirii, Doamna Ambasadoare împreună cu soțul au vizitat Catedrala Sf. Iosif.


Doamna Adelheid Folie (n. 1966) este de la 1 septembrie 2021 Șef de Misiune şi Ambasador al Republicii Austria în România. Anterior a ocupat funcţia de Director General Adjunct (Ambasador) al Departamentului pentru Afaceri Europene (2019-2021) şi Director al Departamentului Coordonare UE în cadrul Ministerului Afacerilor Externe al Austriei (2017-2021). Este căsătorită și are două fiice adulte.

 

Hits: 422

/ Știri / Tags:

Share the Post