Ambasadorul Germaniei la București, în vizită la ÎPS Aurel Percă

ambasador

Ambasadorul Germaniei la București, în vizită la ÎPS Aurel Percă

Marți, 16 noiembrie 2021, Ambasadorul Republicii Federale Germania în România, Excelența Sa, Dr. Peer Gebauer, a făcut o vizită la sediul Arhiepiscopiei Romano-Catolice de București. Distinsul oaspete a fost primit de către ÎPS Aurel Percă, Arhiepiscop Mitropolit de București, care i-a urat bun venit și activitate rodnică în noua misiune începută de puțin timp în țara noastră.

Întrevederea s-a axat pe discuțiile referitoare la situația Bisericii Catolice din România, relațiile ecumenice, implicarea Bisericii în domeniul social, educativ, caritativ și îngrijirea bolnavilor, Dl. Ambasador fiind foarte interesat de activitățile Bisericii.

La plecare, oaspetele a făcut o scurtă vizita în Catedrala Sf. Iosif, rămânând plăcut impresionat de frumusețea ei.

Pr. Gabriel Popa


Dr. Peer Gebauer (n.1971) este ambasador al Republicii Federale Germane la București din 24 august 2021, îndeplinind anterior funcțiile de Director al Direcţiei Afaceri globale, Africa subsahariană, politica de dezvoltare, politica externă privind migraţia la Cancelaria federală, Berlin; Şef al Departamentului Relaţii bilaterale cu statele Orientului Apropiat şi Mijlociu, Africii, Asiei şi Americii Latine, la Cancelaria federală, Berlin; Consilier al Ambasadei Germaniei la Tokyo; Șef al Secţiei Juridice şi consulare, Ambasada Germaniei la Tel Aviv, Israel. Deține un doctorat în Drept la Universitatea din Tübingen. Este căsătorit și are doi copii.

 

 

Hits: 228

/ Știri / Tags:

Share the Post