Editura ARCB: Recomandări editoriale pentru Luna Rozariului

arcb

Editura ARCB: Recomandări editoriale pentru Luna Rozariului

Luna octombrie este dedicată Sfintei Fecioare Maria, Regina Rozariului. Pentru a cunoaște mai bine și a ne ruga mai cu folos Sfântul Rozariu, Editura ARCB vă propune câteva titluri care să vă însoțească în această lună.

1) Novenă către Sfânta Fecioară Maria, Regina Rozariului din Sanctuarul de la Pompei

 sf-maria-de-la-pompei

Această novenă este deosebit de cunoscută pentru multele haruri obținute de cei care s-au rugat Sf. Rozariu cu ajutorul ei. Și istoria novenei este una deosebită: rugăciunea care însoțește această novenă de rozarii a fost compusă de către Fericitul Bartolo Longo. Fost satanist, după întorcerea la credință Fericitul Longo și-a dedicat întreaga viață cinstirii Sfintei Fecioare Maria, înființând Sanctuarul Regina Rozariului din Pompei; construirea sanctuarului și mulțimea de pelerini care a început să sosească aici la scurt timp a dus la renașterea din cenușă a localității antice.

Broșura include cele 20 de Mistere ale Rozariului, instrucțiuni pentru recitarea Rozariului, rugăciunea Fericitului Bartolo Longo către Sfânta Fecioară Maria, Regina Rozariului și o istorisire a faptelor minunate care au dus la înființarea Sanctuarului din Pompei.

Format: necartonată, 10,4×14,8 cm
Nr. pagini: 40
Preț: 5 lei

Broșura poate fi comandată la Librăria Sf. Iosif din București, str. G-ral Berthelot 19, tel. 021 201 54 75, sau online la www.librariasfiosif.ro (http://www.librariasfiosif.ro/carte.php?id_produs=991)

 

2) Devoțiuni în cinstea Preacuratei Fecioare Maria, Născătoare de Dumnezeu. Acatistul. Rozariul

acatistul-coperta

 Broșura este gândită astfel încât să îmbrățișeze deopotrivă Răsăritul și Apusul, aducând laolaltă două rugăciuni foarte îndrăgite de creștini, care nu de puține ori au dobândit victorii nesperate cu ajutorul lor. Vechea rugăciune a Acatistului Maicii Domnului a fost compusă de Sfântul Roman Melodul pe când cele două Biserici, Catolică și Ortodoxă, erau încă nedespărțite; având în vedere marea sa valoare, Sfântul Papa Ioan Paul al II-lea a înzestrat-o cu indulgență plenară.

Rugăciunea Rozariului îi datorează forma de azi și răspândirea Sfântului Dominic, iar harurile  dobândite cu ajutorul „Cununii de trandafiri” a Maicii Domnului, cum se mai numește Rozariul, sunt nenumărate.

Format: necartonată, 11,6×18,4 cm
Nr. pagini: 56
Preț: 5 lei

Broșura poate fi comandată la Librăria Sf. Iosif din București, str. G-ral Berthelot 19, tel. 021 201 54 75, sau online la www.librariasfiosif.ro

 

3) Novenă la Sfânta Fecioară Maria, Dezlegătoarea Nodurilor

noduri

Această novenă este strâns legată de rugăciunea Rozariului care se recită în fiecare din cele 9 zile, alături de meditația zilnică a novenei.

Novena la Sfânta Maria, Dezlegătoarea Nodurilor este inspirată din pictura cu același nume, aflată într-o biserică din Germania, și care are la bază o meditație a Sfântului Irineu de Lyon. De-a lungul vremii, Novena la Sfânta Fecioară, Dezlegătoarea Nodurilor a cunoscut o mare răspândire, mai ales pe continentul latino-american, unde devoțiunea a fost promovată de către Papa Francisc, pe când era Episcop auxiliar de Buenos Aires.

Broșura conține o frumoasă meditație asupra puterii Sfintei Fecioare Maria de a dezlega nodurile vieților noastre, precum și o istorie a novenei, împreună cu explicarea rugăciunii Rozariului.

Format: necartonată, 11×15 cm
Nr. pagini: 48, cu ilustrații color
Preț: 3 lei

Broșura poate fi comandată la Librăria Sf. Iosif din București, str. G-ral Berthelot 19, tel. 021 201 54 75, sau online la www.librariasfiosif.ro (http://www.librariasfiosif.ro/carte.php?id_produs=12)

4) Claudiu Dumea, Sfânta Fecioară Maria în Misterele Rozariului

 sf-maria-si-misterele-rozariului

Cei care doresc să aprofundeze cunoașterea rugăciunii Rozariului și să se apropie mai mult de Sf. Fecioară Maria vor găsi un ajutor prețios în cartea Părintelui Claudiu Dumea, Sfânta Fecioară Maria în Misterele Rozariului, unde temele de spiritualitate se îmbină cu meditația filosofică și cu multe pilde edificatoare din viețile celor care s-au încredințat Mamei Cerești.

Format: 13,1×20,3 cm
Nr. pagini: 672
Preț: 18 lei

Cartea poate fi comandată la Librăria Sf. Iosif din București, str. G-ral Berthelot 19, tel. 021 201 54 75, sau online la www.librariasfiosif.ro.

Editura ARCB vă urează o lună octombrie binecuvântată, care să vă conducă mai aproape de Sfânta Maria și, prin ea, mai aproape de Dumnezeu.

Francesca Gehl

Hits: 104

/ Știri / Tags:

Share the Post