Posibilități de cazare la Casa Genoveva din Câmpulung

casa genoveva

Posibilități de cazare la Casa Genoveva din Câmpulung

Parohia romano-catolică Sfântul Iacob din Câmpulung oferă locuri de cazare în Casa Genoveva pentru persoanele care doresc să se reculeagă timp de una sau mai multe zile în rugăciune și contemplația lui Dumnezeu, ajutați de liniștea, frumusețea naturală a locului și de peisajele montane de poveste.

Casa Genoveva este o locație caldă și primitoare, cu o capacitate de până la 50 de locuri și primește atât persoane care vin pe cont propriu, cât și grupuri și familii. Clădirea are trei nivele (parter, etaj 1 și mansardă) și este compartimentată pe 6 apartamente a câte 2 camere cu două, trei sau patru paturi fiecare și un dormitor comun, ideal pentru 10 persoane.

De asemenea, clădirea mai dispune de o bucătarie și o sală de mese care pot fi folosite de toți cei care îi trec pragul. În special pentru grupuri, sunt disponibile sala de conferințe, sala de lectură cu o vastă bibliotecă în limba engleză și română și sala de întruniri. Grupurile însoțite de preoți pot beneficia de acces la capela existentă în casă, pentru ore de rugăciune și reculegere.

Amplasarea Casei Genoveva în chiar centrul orașului facilitează deplasarea la toate atracțiile turistice existente în zonă. În curte se pot organiza jocuri pentru cei mici și pentru cei mari, iar pentru cei care vin cu mașina, sunt disponibile locuri de parcare.

Grupurile, familiile, dar și cei care vizitează pe cont propriu pot beneficia de masa la un preț rezonabil la restaurantul Asociației Caritas Câmpulung, situat în apropiere.

În ceea ce privește dimensiunea spirituală, biserica Sfântul Iacob se află în vecinătatea clădirii, iar doritorii pot participa la Sfintele Liturgii ale parohiei și la orele de rugăciune planificate în grup.

Pentru cei care se decid să ne calce pragul, Muscelul oferă obiective turistice din categorii diferite care pot acoperi o multitudine de sfere de interes –  natură, istorie, arheologie, spiritualitate, muzeistică, agrement: Ansamblul Bărăției Bisericii Sfântul Iacob și mormântul comitelui Laurențiu de Longo Campo, înmormântat în spatele altarului, conform inscripțiilor latine; Castrul Roman Jidava (Jidova); Curtea Domnească și ansamblul mănăstirii ortodoxe Negru Vodă; Biserica Domnească; Muzeul de Istorie și Artă al Municipiului Câmpulung; Muzeul de Etnografie și Artă Populară; Muzeul Automobilului Românesc; Casa Memorială George Topîrceanu; Mănăstirea Cetățuia; Mănăstirea Aninoasa; Mănăstirea Ciocanu; Mănăstirea Nămăești; Monumentul Eroilor de la Mateiaș; staţiunea balneoclimaterică Bughea de Sus; Păstrăvăria Brătioara; Bulevardul Pardon; Grădina Publică Merci, Cabana Voina (principala poartă de acces către masivul Iezer).

Pentru informații și rezervări:

+(40) 755 652 380
+(40) 788 425 987

andreea_cocut@yahoo.com
asociatiacaritascampulung@yahoo.com

Adresa: Str. Negru Vodă, nr. 116, Câmpulung, jud. Argeș.

 

Hits: 556

/ Știri

Share the Post