„Christus Vivit”, prima piesă din viitorul album al Trupei Verità

4863b9cc-061b-408a-905d-72cda91a3c46

„Christus Vivit”, prima piesă din viitorul album al Trupei Verità

Sâmbătă, 5 iunie 2021, Trupa Verità și-a prezentat în premieră videoclipul imnului „Christus Vivit” în cadrul celei de-a 16-a ediție a Festivalului Tinereții, la Teatrul Țăndărică. Luni, 7 iunie, videoclipul a fost lansat și în mediul online și poate fi vizionat aici.

Pr. Marian Blaj, responsabilul Centrului Diecezan pentru Pastorația Tineretului, a fost cel care ne-a propus sa compunem un imn pornind de la cuvintele Papei Francisc din exortația apostolică Christus Vivit. Am fost foarte încântați de idee, gândindu-ne că va fi prima piesă din albumul pe care intenționăm să-l lansăm. Așa că ne-am pus pe treabă.

Unul dintre toboșarii trupei noastre, care preferă să rămână anonim, avea deja o idee pentru linia melodică, iar Sora Andreea Mihoc a fost cea care ne-a ajutat cu versurile; ea ne-a trimis o variantă pe care noi am adaptat-o apoi, pentru a se potrivi cu viziunea pe care o aveam. După multe întâlniri și ore petrecute la repetiții am reușit să obținem forma finală a piesei, pe care am înregistrat-o la studioul nostru. În ceea ce privește procesul de mix&master, același membru al formației este cel care a avut grijă ca totul să sune așa cum ne-am dorit.

Pentru realizarea videoclipului am colaborat cu un tânăr, prieten al trupei, care a turnat secvențele video, și cu Frații Carmelitani de la Mănăstirea din Ciofliceni, unde am petrecut o zi întreagă pentru filmări. Sora Andreea și cei din echipa CDPT au conceput mica coregrafie, iar montajul a fost regizat de Răzvan Pîrlog (toboșar), celălalt toboșar al nostru și Cătălin Galu (percuționist).

Noi, toți membrii staff-ului Verità, am muncit foarte mult pentru realizarea acestui proiect și suntem mândri de rezultatul muncii noastre. Suntem dornici de realizarea cât mai multor piese, așa că rămâneți aproape!

Cătălina Moise, solistă

Hits: 609

/ Știri

Share the Post