ERCIS FM: Despre proiectul ANGELUS Tv, în interviu cu ÎPS Aurel Percă şi Pr. Francisc Ungureanu

179724720_133843625426159_6664243479155291508_n

ERCIS FM: Despre proiectul ANGELUS Tv, în interviu cu ÎPS Aurel Percă şi Pr. Francisc Ungureanu

În ediţia de miercuri, 28 aprilie 2021, a emisiunii „Dimineţi împreună” la ERCIS FM, Alexandra Cojan i-a avut ca invitaţi în direct prin telefon pe ÎPS Aurel Percă, Arhiepiscop Mitropolit de Bucureşti, şi Pr. Francisc Ungureanu, director ANGELUS Tv, care au vorbit despre proiectul ANGELUS Tv, noua platformă audiovizuală care se va lansa sub forma iniţială de televiziune online pe 16 mai 2021.

 ÎPS Aurel Percă a vorbit despre lansarea proiectului ANGELUS Tv:

„Ne bucurăm de acest start care va avea loc în Ziua Mondială a Comunicaţiilor Sociale, zi în care în Arhidieceza Romano-Catolică de Bucureşti este şi comemorarea Fericitului Vladimir Ghika. Ne înscriem cu tot curajul în această cursă de a fi alături de oameni cu emisiuni de calitate şi invocăm darul Duhului Sfânt asupra realizatorilor şi colaboratorilor, ca să aibă mereu idei frumoase şi care să meargă la inima tuturor celor care vor beneficia de aceste emisiuni”.

ANGELUS Tv îşi propune să concretizeze mesajul Papei Francisc pentru cea de-a 55-a Zi Mondială a Comunicaţiilor Sociale, pornind de la deviza “Vino şi vezi” (Ioan 1,46), după cum ne-a explicat la ERCIS FM pr. Francisc Ungureanu, director ANGELUS Tv:

„Este o comunicare care se face plecând de la întâlnirea personală. Oamenii, acolo unde sunt, cu preocupările lor, sunt protagoniştii comunicării. Noi asta ne propunem, să facem din acest canal tv un loc de întâlnire pentru toţi cei care au ceva de propus şi pentru toţi cei care vor să se facă prezenţi în Biserica Catolică”.

Înregistrarea interviului poate fi urmărită aici: https://youtu.be/8HXSR8PlGd0

Sursa: ercis.ro

Hits: 225

/ Știri / Tags: ,

Share the Post