A început „Înaintează spre larg”, programul destinat adolescenților din Parohia Sf. Francisc de Assisi (București)

394608220_718183940353120_8922109066330645445_n

A început „Înaintează spre larg”, programul destinat adolescenților din Parohia Sf. Francisc de Assisi (București)

Sâmbătă, 21 octombrie 2023, la Parohia Sf. Francisc de Assisi din București, grupul de adolescenți însoțit de echipa coordonatoare a trăit prima lor întâlnire din acest nou an pastoral, cu timp de primire și cunoaștere, moment intens de rugăciune prin cântece, timp de prezentare și de făcut cunoștință unii cu ceilalți.
Un joc interesant în cerc care ne-a arătat cum suntem legați și cum avem nevoie unii de alții, apoi am avut jocuri și mișcare afară în aer liber, rugăciune și masa împreună.
Câteva mărturii:
“Iată-ne în sfârșit împreună la “Înaintează spre larg” în prima zi a acestei misiuni cu 16 adolescenți din parohia noastră. Ne-am cunoscut, am lăudat, ne-am jucat și la final am mâncat împreună. A fi împreună este o bucurie și o forță pentru adolescenți și pentru noi toți. Mulțumim lui Dumnezeu pentru tot ce am primit în acest timp minunat petrecut cu frații și surorile noastre mai mici. Invităm și așteptăm și alți adolescenți să ni se alăture spre a Inainta împreună spre larg! (Diana)
“Pentru noi întâlnirea de astăzi a fost deosebită, un moment plin de har, în care am văzut cât de frumos îi unește pe oameni, adolescenți și adulți deopotrivă, iubirea lui Isus pentru noi și a noastră pentru El. A fost o întâlnire benefică pentru adolescenții noștri, în care au avut atât ocazia să cunoască oameni frumoși cât și să mărturisească împreună credința în Dumnezeu (Monica)
Pentru tot mulțumim lui Dumnezeu!
Pr. Iosif Tiba

Hits: 193

/ Știri

Share the Post