Credincioșii din Parohia Hurri Hills în pelerinajul național de la Subukia (Kenya)

WhatsApp Image 2023-10-09 at 1.09.41 PM

Credincioșii din Parohia Hurri Hills în pelerinajul național de la Subukia (Kenya)

Sâmbătă, 7 octombrie 2023, credincioșii din misiunea românească din Hurri Hills au avut binecuvântarea de a participa la pelerinajul național de la Subukia, prilejuit de Ziua națională de rugăciune la sanctuarul marian din sudul țării.

Parohia noastra a fost reprezentata de grupul mamelor catolice, cateheți și Părintele paroh. Grupul nostru s-a alăturat celorlalți credincioși din Dieceza de Marsabit și pelerinilor veniți din toate diecezele țării împreună cu episcopii lor, Kenya fiind o țară majoritar crestină, în care Biserica Catolica are 28 dieceze.

Pelerinajul național de la Subukia are loc de două ori pe an, având ca temă „Pace și reconciliere”. Zilele de pelerinaj încep cu o vigilie, la care credincioșii pot participa la Sfânta Liturghie, celebrarea Căii Crucii pe muntele din spatele sanctuarului, devoțiunea Sfântului Rozariu si Sfânta Spovadă.

Credincioșii din misiunea românească din Hurri Hills – dintre care unii pentru prima dată la acest pelerinaj național –  sunt recunoscători Bunului Dumnezeu și Măicuței Sfinte pentru toate harurile primite în timpul acestui pelerinaj. O rugăciune specială și multumire profundă tuturor binefăcătorilor noștri – Bunul Dumnezeu și Măicuța Sfântă sa vă binecuvânteze și să vă ocrotească mereu.

Pr Aurelian Herciu

Hits: 218

/ Știri

Share the Post