Întâlnirea tinerilor din Decanatul de Constanța

WhatsApp Image 2022-10-24 at 7.20.59 PM (1)

Întâlnirea tinerilor din Decanatul de Constanța

La inițiativa Părintelui Cristian Antici, Decan de Constanța, și cu susținerea preoților din parohii, s-a organizat în ziua de 24 octombrie 2022 o întâlnire a tinerilor din Decanatul de Constanța. Au participat 28 de tineri din parohiile: Mangalia, Sfântul Anton – Constanța, Padre Pio – Constanța, Pantelimon și Tulcea.

whatsapp-image-2022-10-24-at-7-20-59-pm

Ne-am întâlnit la biserica din localitatea Greci, unde ne-am rugat împreună  și am aflat informații despre biserică și comunitate de la Părintele Romeo Horvat, parohul comunității, iar de acolo  am plecat împreună spre Vârful Țuțuiatu, din Munții Măcin. Pe drum am dat dovadă de lucru în echipă, nimeni nu a fost lăsat în urmă și am legat noi prietenii.

whatsapp-image-2022-10-24-at-7-20-59-pm-2

Ajunși în vârful muntelui, ne-am rugat Sfântul Rozariu pentru pacea în lume și pentru vecinii noștri ucrainieni. După aceea, am învățat jocuri noi, alături de preoții care ne-au însoțit. La sfârșitul întâlnirii, am învățat cum să lucrăm și să ne distrăm în echipă, să ne apropiem unii de ceilalți prin rugăciune.

În concluzie, această întâlnire a fost benefică pentru tinerii parohiilor, întrucât am putut să cunoaștem creștini de vârsta noastră să ne apropiem prin rugăciune și prin jocuri interactive.

Ingrid Magdici

Hits: 616

/ Știri / Tags:

Share the Post