Mesaj Pontifical pentru Întâlnirea Diecezană a Tineretului Catolic (4-7 august, Ciofliceni)

297808972_5390938384329935_8827504622754657217_n

Mesaj Pontifical pentru Întâlnirea Diecezană a Tineretului Catolic (4-7 august, Ciofliceni)

Cu ocazia Întâlnirii Diecezane a Tineretului, în plină desfășurare acum la Mănăstirea Carmelitană de la Ciofliceni, organizatorii au reușit să obțină, prin Nunțiatura Apostolică din România, un salut din partea Papei Francisc pentru toți cei care sunt parte din evenimentul diecezan care va încununa actualul an pastoral 2021-2022. Documentul este semnat de Nunțiul Apostolic în România și Republica Moldova, Mons. Miguel Maury Buendía.

Mesaj Pontifical

Sfântul Părinte Papa Francisc, înștiințat despre Întâlnirea Diecezană a Tineretului Catolic, ce are loc la Mănăstirea Părinților Carmelitani desculți din Ciofliceni, în perioada 4-7 august, vă trimite un salut cordial și un cuvânt de încurajare pentru a continua angajamentul de a mărturisi cu bucurie credința creștină, atât prin cuvânt cât și prin propria viață.

Sanctitatea sa reînnoiește tuturor apelul de a manifesta iubirea lui Cristos, astfel încât să puteți „face să crească o altă umanitate, fără a aștepta ca să vă numească «buni», ci căutând binele prin el însuși, bucuroși să păstrați inima curată și să luptați pașnic pentru onestitate și dreptate” (Papa Francisc, Omilia pentru Ziua Mondială a Tineretului XXXI, Campus Misericordiae – Cracovia (Polonia), 31 iulie 2016).

De aceea, Sfântul Părinte, prin mijlocirea Preasfintei Fecioare Maria, vă dă din toată inima Binecuvântarea Sa Apostolică și invocă asupra organizatorilor întâlnirii și asupra tuturor celor care au aderat la această inițiativă plinătatea favorurilor și harurilor cerești.

București, 27 iunie 2022

+ Miguel Maury Buendía
Nunțiu Apostolic în România și în Republica Moldova

Hits: 522

/ Știri / Tags:

Share the Post