Parohia Fericitul Ieremia Valahul din Chitila le-a mulțumit Misionarelor Carității

WhatsApp Image 2022-08-01 at 8.57.44 AM

Parohia Fericitul Ieremia Valahul din Chitila le-a mulțumit Misionarelor Carității

Duminică, 31 iulie, în cadrul Sfintei Liturghii solemne cu poporul de la ora 10.30, comunitatea catolică din Chitila a dorit în mod solemn și public să mulțumească pentru întreaga activitate și osteneala depusă de Surorile Carității ale Sfintei Maici Tereza de Calcutta și totodată să le ureze mult succes în următoarea misiune încredințată de superiorii congregației.

whatsapp-image-2022-08-01-at-8-57-45-am

Alături de Părintele paroh, Ciprian Mărtișcă , au concelebrat doi preoți ai Operei Don Alois Guanella, Asociație care a preluat de la surori și vor duce mai departe lucrarea de evanghelizare și caritate inspirată de Duhul Sfânt.

whatsapp-image-2022-08-01-at-8-57-44-am-1
Plină de emoții și cu lacrimi izvorâte din împletirea bucuriei, recunoștinței, sacrificiului și credinței care ne animă, întreaga comunitate a contribuit așa cum a putut mai bine la frumoasă celebrare și după binecuvântarea finală, cu toții am fost invitați în curtea parohiei la o agapă fraternă, unde fiecare a putut să își exprime liber gratitudinea și aprecierea față de slujirea adusă de Surorile Maicii Tereza.

whatsapp-image-2022-08-01-at-8-57-44-am-2
Le mulțumim și continuăm să ne rugăm unii pentru alții, convinși fiind că rugăciunea e cea care ne apropie de Dumnezeu și între noi, unii cu ceilalți.
Domnul să desăvârșească în fiecare dintre noi lucrarea bună pe care el a început-o!

Daniel Marius Filip

Hits: 665

/ Știri / Tags:

Share the Post