Adoratie.ro, noul site dedicat Adorației Euharistice în Arhidieceza de București

WhatsApp Image 2022-07-28 at 10.19.43

Adoratie.ro, noul site dedicat Adorației Euharistice în Arhidieceza de București

Adoratorii din București au lansat noul website adoratie.ro, pentru promovarea Adorației Euharistice perpetue în Arhidieceza de București.

Site-ul prezintă obiectivul grupului format din laici și persoane consacrate din Arhidieceza de București, care este acela de realiza o comuniune perpetuă de iubire în jurul lui Isus, adorația fiind motorul invizibil și inima Bisericii, sursă nesecată de haruri pentru întregul oraș.

Isus, prin intermediul Sfintei Margareta-Maria Alacoque, a mărturisit: „Iată această Inimă care i-a iubit atât de mult pe oameni, încât n-a cruțat nimic, până la cea din urmă jertfă, ca să le arate iubirea Sa; iar ca răsplată nu primesc de la cea mai mare parte dintre oameni, decât nerecunoștință, prin necuviințele si sacrilegiile lor, prin răceala și disprețul pe care-l au pentru Mine în acest sacrament al Iubirii”.

Cei care doresc să participe se pot programa la una dintre cele cinci capele din București în care se desfășoară adorația continuă diurnă și nocturnă.

Adoratie.ro nu este destinat doar bucureștenilor; în afară de programul și procedura de organizare a adorației în București, site-ul mai prezintă și un ghid al adoratorului, cateheze despre adorație, mărturii, și un centru media cu profil euharistic, oferind resurse și sfaturi practice tuturor celor interesați să stea alături de Isus Euharisticul.

Un grup de persoane consacrate se va ruga pentru cei care trimit intențiile lor de rugăciune la adresa adoratie.perpetua@gmail.com

Vă așteptăm în rândul adoratorilor!

Sr. Annunziata

Hits: 824

/ Știri / Tags:

Share the Post