18 și 25 iulie: Ora Sfântă în Catedrala Sf. Iosif cu tinerii din grupul Hakuna (Spania)

185ab2de-4d7e-4c9d-9ee6-92318ec30d01

18 și 25 iulie: Ora Sfântă în Catedrala Sf. Iosif cu tinerii din grupul Hakuna (Spania)

Bună tuturor! Noi, cei peste cincizeci de tineri veniți din Spania, vă invităm să vă alăturați nouă la o oră de cântece și rugăciune în Catedrala Sfântul Iosif, luni 18 iulie, și respectiv luni, 25 iulie, de la ora 19:30.

Suntem niște tineri în căutarea vieții în Cristos; o viață cu V mare, în libertate și plină de iubire. Vrem să ne bucurăm de tot și astfel îl lăudăm pe Dumnezeu. Ne dorim să trăim cu bucuria celor mântuiți, să facem din viață o sărbătoare și din sărbători momente pentru toată viața. Facem parte din mișcarea Hakuna, născută în urma Întâlnirii Mondiale a Tinerilor de la Rio de Janeiro. Ulterior, Duhul Sfânt a ajutat-o să crească, ducând-o în toate colțurile lumii, la New York, Ciudad de Mexico, Madrid, Paris… Iar luna aceasta am venit în România! Vrem să împărtășim cu voi ceea ce ne face liberi: să-l urmăm împreună pe Cristos Înviat, pe care îl întâlnim în Sfântul Sacrament. Ne exprimăm de obicei prin muzică: trăim ceea ce cântăm și cântăm ceea ce trăim. Prin muzică ne dorim să transmitem bucuria vieții și să împărtășim lumii frumusețea lui Cristos.

În fiecare vară obișnuim să mergem în diferite țări. Am fost în India, Columbia, Kenya… iar anul acesta suntem în Mexic, Agentina, Ecuador și ROMÂNIA! Oriunde mergem, combinăm plăcutul cu utilul, făcând voluntariat, rugându-ne împreună și vizitând țara. Ne dorim să cunoaștem și tinerii din țările unde călătorim. De aceea, vă invităm la Orele Sfinte pe care le organizăm în Catedrala Sfântul Iosif, cum am mai spus, în zilele de 18 și 25 iulie la ora 19:30, imediat după liturghia de 18:30.

„Dați lumea peste cap și reorganizați-o bine, astfel încât să ne ofere o inimă liberă, solidaritate și speranță. Fie ca avântul vostru să vină din faptul că l-ați cunoscut pe Isus, adevărata putere a voastră. Aceasta este și trebuie să fie misiunea voastră.” (Papa Francisc)

Vă așteptăm cu drag!

Vă lăsăm aici câteva linkuri, ca să vedeți ce am mai făcut:

https://youtu.be/8SaQjBDwGb4

https://youtu.be/Y9cOL5lKAmg

Vizitați-ne și pagina de Instagram @behakuna.

 

Hits: 811

/ Știri / Tags:

Share the Post