Profamilia.ro, noul site al Pastorației Familiilor Catolice din România

WhatsApp Image 2022-05-05 at 14.02.57

Profamilia.ro, noul site al Pastorației Familiilor Catolice din România

Pastorația Familiilor Catolice la nivel național anunță că în data de 2 mai 2022 a fost lansată oficial noua versiune a paginii web a Pastorației Familiilor Catolice din România, cu binecuvântarea PS Iosif-Csaba Pál, responsabil al Comisiei pentru Familie din cadrul Conferinței Episcopilor din România: www.profamilia.ro.

Aceasta pagină a fost gândită să conțină material util atât persoanelor care lucrează în pastorația familiilor, cât și tuturor familiilor. Dintre aceste materiale amintim: știri din dieceze, de la Vatican, materiale pregătitoare pentru Întâlnirea Mondială a Familiilor, materiale pentru Anul „Familia Amoris Laetitia” prelegeri, mărturii și multe altele.

Secțiunea Mărturii (viața în familie) cuprinde povești de viață reale despre educația copiilor, relația de cuplu, decizii dificile.

La secțiunea Video puteți urmări seria de filmulețe „Papa și familiile” realizată pentru a ne încuraja pe drumul vieții de familie.

La secțiunea Documente puteți descărca exortații apostolice ca Amoris Laetitia și Familiaris Consortio sau cartea Magazinul bijutieruluiscrisă de Sfântul Ioan Paul al II-lea. Exortațiile apostolice se pot descărca și în limba maghiară, iar în viitor va exista o secțiune separată pentru materiale în limba maghiară.

 

Hits: 182

/ Știri / Tags: ,

Share the Post