ÎPS Aurel Percă la întâlnirea echipei Angelus TV

WhatsApp Image 2022-04-27 at 11.44.37

ÎPS Aurel Percă la întâlnirea echipei Angelus TV

Luni, 25 aprilie 2022, echipa Angelus TV a avut bucuria de a organiza o întâlnire cu o parte dintre realizatori și susținători, la Mănăstirea Sfânta Familie a Fraților Sfântului Ioan.

img_20220425_131325

Întâlnirea a debutat cu Sfânta Liturghie prezidată de ÎPS Aurel Percă, Arhiepiscop Mitropolit de București. Au concelebrat Frații Sfântului Ioan, gazdele evenimentului și unii dintre contributorii principali ai postului catolic de televiziune, împreună cu Pr. Francisc Ungureanu, Director Angelus TV, Pr. Gabriel Popa, secretar arhidiecezan și câțiva dintre preoții care realizează emisiuni și colaborează cu Angelus TV.

img_7374

În cadrul omiliei, Arhiepiscopul de București a subliniat exemplul Sfântului Evanghelist Marcu, propus de liturgia zilei, și necesitatea ca mijloacele moderne de comunicare și în special Angelus TV, să răspândească în lume Vestea cea Bună, într-un mod accesibil societății actuale, pentru a duce fără teamă speranța în lume. Pornind de la Mesajul Sfântului Părinte Papa Francisc Papa Francisc pentru cea de-a 56-a Zi Mondială a Comunicaţiilor Sociale (29 mai 2022), ÎPS Aurel Percă a reiterat îndemnul Papei Francisc adresat celor care activează în domeniul comunicațiilor sociale: de „a asculta cu urechea inimii” pentru a putea fi aproape de cei cărora li se adresează, pentru a se face voce a aspirațiilor lor și pentru a fi un reper al valorilor credinței în lume.

img_20220425_124617-nikon-coolpix-p900-dscn5579

A urmat un moment de comuniune și sărbătoare în curtea mănăstirii, în care cei prezenți au avut ocazia să converseze și să se bucure de prezența Păstorului Arhidiecezei în mijlocul lor, iar cei mici au avut parte de surprize dulci culese din iarbă.

img_20220425_134429-nikon-coolpix-p900-dscn5619

Vremea frumoasă a fost propice discuțiilor în aer liber cu privire la planurile de viitor și dezvoltarea Angelus TV, care a lansat recent opțiunea cardurilor de susținător pentru toți cei care doresc să contribuie concret la susținerea postului de televiziune. Deținătorii cardurilor vor beneficia în plus de acces la toată arhiva de emisiuni Angelus TV, disponibilă pe noua platformă www.angelustv.ro

Toți participanții s-au bucurat de aceste momente petrecute împreună și și-au propus să se reunească și în formulă extinsă, dat fiind că o parte din realizatori și din echipa tehnică nu au putut fi prezenți cu această ocazie.

 

 

 

 

Hits: 878

/ Știri / Tags: ,

Share the Post