2 aprilie: Zi de reculegere pentru adolescenții și tinerii din Decanatul Craiova

craiova

2 aprilie: Zi de reculegere pentru adolescenții și tinerii din Decanatul Craiova

Sâmbătă aceasta, 2 aprilie, Centrul Diecezan pentru Pastorația Tineretului (CDPT) se va afla în Parohia Nașterea Sfintei Fecioare Maria din Slatina, dorind să-i întâlnească pe adolescenții și tinerii din Decanatul de Craiova, sub deviza: „Să mergem împreună spre sărbătorea Învierii”.

În contextul Postului Mare și al Sinodului, adolescenții, tinerii, persoanele consacrate și preoții care îi însoțesc sunt invitați să devină parte activă într-un eveniment spiritual, ca pregătire pentru Sărbătoarea Învierii, dar și ca o mai bună conștientizare a unei realități valabile nu doar în timpul Postului Mare: iertarea. Pr. Marian Blaj, coordonatorul Centrului, va fi moderatorul unei reflecții în această privință.

Programul va începe la ora 11.00 și va conține următoarele momente: reflecție despre tema zilei, ritualul penitențial, posibilitate de spovadă, Sfânta Liturghie și o agapă frățească.

Evenimentul face parte din seria vizitelor pastorale decanale, pe care Centrul Diecezan le realizează cu scopul de a menține activă legătura cu tinerii și lucrătorii pastorali din întreaga Arhidieceză.

CDPT

Hits: 107

Share the Post