Se amână Întâlnirea Națională a Tineretului Catolic

INTC AMANAT

Se amână Întâlnirea Națională a Tineretului Catolic

Printr-un comunicat din 22 martie 2022, Oficiul Național pentru Pastorația Tineretului anunță amânarea Întâlnirii Naționale a Tineretului Catolic pentru o dată ce va fi comunicată ulterior:

În perioada 1 – 4 septembrie 2022 era prevăzută să aibă loc Întâlnirea Națională a Tineretului Catolic, organizată de Arhieparhia de Alba Iulia și Făgăraș.

În urma analizelor din cadrul Comisiei pentru Pastorația Tineretului din cadrul Conferinței Episcopilor Catolici din România și a consultării dintre PS Virgil Bercea, președintele comisiei, și PS Cristian Dumitru Crișan, episcop auxiliar al Arhieparhiei de Alba Iulia și Făgăraș, a fost luată, cu multă părere de rău, hotărârea de a amâna la o dată ulterioară această întâlnire a tinerilor. Decizia a fost motivată de dificultățile de a pregăti într-un mod corespunzător acest eveniment în contextul crizei sanitare și a situației socio-politice.

Încurajăm diecezele și eparhiile să propună tinerilor activitățile și întâlnirile cele mai potrivite pentru propriul context pastoral cu o atenție specială față de parcursul sinodal.

Sursa: Conferința Episcopilor din România 

Hits: 676

/ Știri / Tags: , ,

Share the Post