CDPT: Întâlniri cu tinerii decanatelor Constanța și Ploiești

IMG_4247

CDPT: Întâlniri cu tinerii decanatelor Constanța și Ploiești

„Să mergem împreună spre Crăciun!” Cu această dorință, membrii Centrului Diecezan pentru Pastorația Tineretului –  București (CDPT) doresc să-i întâlnească pe adolescenții și tinerii din parohiile decanatelor Constanța și Ploiești. Alături de ei sunt invitați și preoții sau persoanele consacrate care îi coordonează.
Dacă sâmbătă, 4 decembrie vor fi prezenți la Parohia Sfântul Pius din Pietrelcina din Constanța, iar următoarea sâmbătă, 11 decembrie, în parohia Cristos, Regele Universului, din Ploiești, organizatorii doresc, astfel, să dea curs invitației Bisericii Universale, animată de lucrările Sinodului Episcopilor în curs, intitulat: Pentru o Biserică sinodală: comuniune, participare și misiune, de a construi unitatea, mergând împreună spre sărbătoarea Crăciunului.Programul va fi alcătuit din trei momente:  

  1. Ora 10:30 – O reflexie specifică timpului Adventului și despre semnificația Sinodului;
  2. Ora 11:00 – Sfânta Liturghie;
  3. Ora 12:00 – Comuniune și împărtășire.

Moderatorul momentelor din program va fi Pr. Marian Blaj, coordonatorul Centrului Diecezan, sprijinit de tineri din Echipa diecezană.

La aceste evenimente cu tematică spirituală Centrul Diecezan va avea în vedere și respectarea măsurilor sanitare cerute de autorități.

Toți cei care doresc să devină parte din aceste evenimente sunt așteptați cu drag!

CDPT

Hits: 349

/ Știri / Tags:

Share the Post