Hramul Parohiei Sfântul Apostol Iacob (Câmpulung)

campunung cover

Hramul Parohiei Sfântul Apostol Iacob (Câmpulung)

Duminică, 25 iulie 2021, s-a celebrat hramul Bisericii Sfântul Apostol Iacob din Câmpulung Muscel. În straie de sărbătoare, cu bucurie și credință în suflet, comunitatea parohială, în număr destul de mare, s-a adunat în jurul sfântului altarului pentru a-i mulțumi lui Dumnezeu pentru sfințenia și martiriul Sfântului Iacob.

Sfânta Liturghie a fost celebrată de Părintele Martin Cabalaș, alături de care au concelebrat Părintele paroh Petru Păuleț și Părintele Eugen Răchiteanu de la Catedrala Sfântul Iosif din București, care a rostit și cuvântul de învățătură.

La sfârșitul Sfintei Liturghii, Părintele paroh a mulțumit fiecărui preot în parte, celor prezenți, credincioșilor din parohie și din localitățile învecinate, dar și reprezentanților prezenți de la Asociația Prietenilor Camino de Santiago. Asociația mai sus amintită i-a oferit Părintelui paroh Petru Păuleț o diplomă de onoare pentru implicarea sa pastorală, dar și pentru promovarea Asociației Prietenilor Camino de Santiago.

hram-campulung2

După Sfânta Liturghie, întreaga comunitate s-a adunat în curtea parohiei pentru a lua parte la o agapă, specifică acestei frumoase comunități catolice din Câmpulung Muscel.

Felicitări meritate Părintelui paroh și întregii comunități pentru mărturia de credință pe care o dau în această parte a Arhidiecezei Romano-Catolice de București.

Pr. Eugen Răchiteanu

Hits: 897

/ Știri / Tags:

Share the Post