6 iunie: Concert caritabil de orgă pentru Parohia Hurri Hills (Kenya)

Screenshot 2021-06-03 at 11.43.20

6 iunie: Concert caritabil de orgă pentru Parohia Hurri Hills (Kenya)

Duminică, 6 iunie, la ora 20.00, Arhidieceza Romano-Catolică de București și Asociația Operele Misionare Pontificale organizează un concert caritabil de orgă, susținut de tinerii organiști Maria Luisa Andrici și Eduard Iosif Antal în Catedrala Sf. Iosif.

Beneficiarul este misiunea catolică a Parohiei Hurri Hills (Kenya), prin proiectul Maendeleo Hall, care constă în construirea unui oratoriu închinat Sfântului Iosif, cu scopul de a le oferi copiilor și tinerilor nomazi din această zonă a deșertului Chalbi șansa să primească o formare creștină de calitate.

Alături de ei, suntem toți invitați să susținem această cauză nobilă, contribuind astfel, printr-un sacrificiu personal sau un gest de caritate, la formarea creștină a acestor copii și tineri, față de care avem datoria spirituală de a-i ajuta.

Participarea la concert este gratuită, în limita locurilor disponibile pentru respectarea normelor sanitare în vigoare. Concertul va fi transmis live pe platforma angelustv.ro.

Vă rugăm să faceți o donație pentru acest proiect, fie direct la concert, fie printr-un transfer bancar la datele afișate mai jos:

UNICREDIT BANK

Beneficiar: Asociația Operele Misionare Pontificale
Titular: Blaj Eugen
SWIFT: BACXROBU
Cont RON: RO20BACX0000001977987000
Cont EUR: RO90BACX0000001977987001

Specificați: contribuție pentru oratoriul Maendeleo Hall

Vă așteptăm cu drag la concert!

Pr. Eugen Blaj

Director național Operele Misionare Pontificale

Hits: 82

/ Știri / Tags: , ,

Share the Post