ÎPS Aurel Percă la hramul Parohiei Vizita Sf. Fecioare Maria la Elisabeta (Giurgiu)

WhatsApp Image 2021-06-02 at 10.09.34

ÎPS Aurel Percă la hramul Parohiei Vizita Sf. Fecioare Maria la Elisabeta (Giurgiu)

Luni, 31 mai 2021, ÎPS Aurel Percă a fost alături de comunitatea din Giurgiu, care a sărbătorit hramul – Vizita Sfintei Fecioare Maria la Elisabeta. La Sfânta Liturghie prezidată de Arhiepiscopul nostru au concelebrat preoți din Arhidieceza de București și Pr. Valeriu Median, din Eparhia Greco-Catolică „Sfântul Vasile cel Mare” de București. Este a treia oară când Păstorul Arhidiecezeiajunge sa viziteze parohia din Giurgiu.

Biserica noastră este în restaurare, dar lucrările se apropie de sfârșit și atunci ne vom vedea din nou, pentru binecuvântarea bisericii. Credincioșii din Giurgiu au cântat și s-au rugat, încurajați de cuvintele rostite de Arhiepiscopul nostru la predică. Vizita Sfintei Fecioare Maria la Elisabeta a fost cu adevărat o sărbătoare care a entuziasmat trăirea spirituală a acestei mici comunități de catolici din Giurgiu, singura din tot județul Giurgiu.

La sfârșitul Sfintei Liturghii, la o scurtă agapă, ÎPS Aurel Percă a stat în mijlocul credincioșilor, i-a ascultat și i-a încurajat.

Pr. Paroh Marius Antăluțe

Hits: 169

/ Știri / Tags:

Share the Post