PS Cornel Damian și PS Iosif Păuleț, la înmormântarea Pr. Ion M. Solomon

cover

PS Cornel Damian și PS Iosif Păuleț, la înmormântarea Pr. Ion M. Solomon

În dimineața zilei de 1 mai 2021, după ce a celebrat Sfânta Liturghie, a trecut la Domnul Părintele Solomon M. Ion, în vârstă de 63 de ani, Paroh al Parohiei Fericitul Ieremia Valahul (Năvodari).

În seara zilei de luni, 3 mai, în Parohia Fericitul Ieremia Valahul din Năvodari a fost celebrată o Sfântă Liturghie cu Recviem, la care au participat membrii comunității, pentru a-l conduce pe ultimul drum pe părintele lor spiritual. Sfânta Liturghie a fost prezidată de Pr. Ionel Pojum, Decan de Constanța.

Marți, 4 mai, trupul Părintelui a fost transportat în localitatea natală, Luizi-Călugăra, unde a fost celebrată o Sfântă Liturghie cu Recviem în biserica parohială Înălțarea Sfintei Cruci. Slujba de înmormântare a fost celebrată la Capela cimitirului din Osebiți, în dimineața zilei de miercuri. Sfânta Liturghie a fost prezidată de PS Iosif Păuleț, Episcop de Iași; au concelebrat PS Cornel Damian, Episcop Auxiliar de București și preoți din Arhidieceza de București și Dieceza de Iași.

Însoțim cu rugăciunea și afecțiunea noastră familia îndurerată și pe credincioșii din parohiile de la Năvodari și Lumina și ne rugăm ca Dumnezeu să îl primească în lăcașurile veșnice pe răposatul Părinte. Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Hits: 2667

/ Știri / Tags: ,

Share the Post