Proiectul „Fratelli tutti” debutează în Parohia Sf. Lucia – Greci (TL)

burst

Proiectul „Fratelli tutti” debutează în Parohia Sf. Lucia – Greci (TL)

Sâmbătă, 24 aprilie 2021,  la ora 10,00 „Fratelli tutti” în Parohia „Sfânta Lucia” – Greci (județul Tulcea) a debutat proiectul „Fratelli tutti”, ce se va derula pe o perioadă de 5 luni și va avea ca destinatari pe credincioșii din Vicariatul de Dobrogea și tinerii din diferite locuri ale țării, fiind deschis și altor persoane interesate.

În acest proiect este implicată și doamna Codruța Constantinescu, psiholog, care vine în ajutorul beneficiarilor proiectului cu un suport de dezvoltare personală, de conștientizare a bazelor pe care se construiește viața concretă și a factorilor disfuncționali care afectează personalitatea umană.

Un alt obiectiv al proiectului „Fratelli tutti” îl reprezintă facilitarea accesului la lectura și studiul biblic, care se va finaliza cu momente de comuniune în rugăciune.

Împreună cu Pr. Ionel Pojum și doamna Codruța Constantinescu, vă invităm să vă alăturați acestui proiect, pentru a parcurge acest itinerariu de formare umană și spirituală, cu teme precum: „A gândi și a genera o lume deschisă”; „Dialog și prietenie socială”; „Exerciții de autocunoaștere”; „Eu, tu. Cum îl construim pe NOI?”. Următoarele întâlniri vor avea loc în 22 mai, 26 iunie, 25 septembrie și 16 octombrie, la Parohia Sf. Lucia – Greci, cu respectarea normelor sanitare în vigoare.

Pr. Paroh Romeo Horvat
Parohia Sfânta Lucia Greci

Hits: 231

/ Știri

Share the Post