Sărbătoarea Sf. Ioan Bosco la Salezienii din Constanța

144476720_1292292767810712_6725838663902747804_o-2

Sărbătoarea Sf. Ioan Bosco la Salezienii din Constanța

Duminică, 31 ianuarie, Salezienii lui Don Bosco (SDB) din Constanța l-au sărbătorit pe Sfântul Ioan Bosco, patronul comunității, la Capela Maria, Ajutorul Creștinilor, alături de Pr. Emil Moraru, Responsabil Academia Teologică „Anton Durcovici”;  Pr. Antonio Prestipino OCD, Vicar episcopal pentru viața consacrată, Pr. Ionel Pojum, Decan de Constanța.

.La predică, Pr. Emil Moraru a expus pilonii spiritualității lui Don Bosco: „Don Bosco a desfășurat misiunea sa sacerdotală până la ultima respirație, susținut de o încredere neclintită în Dumnezeu și în iubirea sa, pentru aceasta a făcut lucruri mari. Acest raport de încredere cu Domnul este și substanța vieții creștine, pentru ca slujirea adusă Evangheliei și fraților să nu fie un a rămâne prizonieri ai vederilor noastre, ai realităților din această lume care trec, ci un continuu a ne depăși pe noi înșine, ancorându-ne în realitățile veșnice și adâncindu-ne în Domnul, forța noastră și speranța noastră. Și aceasta va fi și rodnicia noastră”.

Cu ocazia sărbătorii Sf. Ioan Bosco, ORA CAtOLICĂ a realizat o ediție specială SHARE LOCATION despre carisma Salezienilor lui Don Bosco, prezentând comunitățile din Bacău și Constanța.

Hits: 73

/ Știri

Share the Post