Bucureşti: PS Cornel Damian, la hramul bisericii “Adormirea Maicii Domnului”

Bucureşti: PS Cornel Damian, la hramul bisericii “Adormirea Maicii Domnului”

PS Cornel Damian, Episcop auxiliar al Arhidiecezei Romano-Catolice de Bucureşti, a participat sâmbătă, 15 august a.c., în solemnitatea Adormirii Maicii Domnului, la hramul bisericii din cartierul Drumul Taberei din Capitală, a anunţat Parohia pe pagina de Facebook.

hram-amd-bucuresti-2020-1-1579883

Foto: fb.com/amdBucuresti

hram-amd-bucuresti-2020-2-7919342

Alături de PS Cornel şi de Pr. paroh Mihai Mărtinaș au concelebrat opt preoţi, dintre care trei originari din această comunitate parohială: Pr. Andrei Dumitrescu, Pr. Octavian Enache și Pr. Marius Bănuță. Pr. Manuel Garcia Madariaga a fost la dispoziția credincioșilor pentru sacramentul spovezii, iar Pr. Andrei Dumitrescu a ținut cuvântul de învățătură.

La finalul celebrării, Pr. Mărtinaș a consacrat comunitatea Inimii Neprihănite a Preacuratei Fecioare Maria, iar PS Cornel Damian i-a îndemnat pe credincioşi să o urmeze pe Sfânta Fecioară Maria în exemplul de trăire a credinţei, invitându-i totodată pe cei prezenţi să înalţe o rugăciune pentru ÎPS Aurel Percă, Arhiepiscopul Mitropolit al Arhidiecezei, care pe 15 august sărbătoreşte ziua de naştere.

hram-amd-bucuresti-2020-3-8011458

Foto: fb.com/amdBucuresti

hram-amd-bucuresti-2020-4-1855943

Hits: 7

/ Știri / Tags: , ,

Share the Post