Triduum de recitare a Rozariului: 22-24 martie 2020, ora 15.00-17.00

Triduum de recitare a Rozariului: 22-24 martie 2020, ora 15.00-17.00

În zilele premergătoare sărbătorii Bunei-Vestiri, 22-24 martie 2020, între orele 15.00-17.00, în întreaga Biserică Catolică din România se va face un Triduum de recitare a Rozariului întreg – misterele de bucurie, de lumină, de durere şi de slavă -, pentru cei suferinzi și afectați de pandemia cu Coronavirus.

Radio Maria va transmite recitarea rozariului – ca într-un lanț de rugăciune – din trei orașe ale țării: București – în prima zi a triduum-ului, Iași – a doua zi, și Cluj – a treia zi.

Duminică, 22 martie 2020, în prima zi a Triduum-ului, Rozariul întreg va fi recitat în Catedrala Sf. Iosif de către episcopii din Capitală și Parohul Catedralei romano-catolice din București:

🔸 Misterele de bucurie
ÎPS Aurel Percă, Arhiepisco Mitropolit romano-catolic de Bucureşti

🔹Misterele de lumină
PS Mihai Frăţilă, Episcop greco-catolic de Bucureşti

🔸 Misterele de durere
PS Cornel Damian, Episcop romano-catolic auxiliar la Bucureşti

🔹 Misterele de slavă
Pr. Ioan Ciobanu, Parohul Catedralei Sf. Iosif

Rugăciunea se va face în Catedrala închisă, fără popor. Credincioșii sunt invitați să se unească spiritual la această rugăciune prin intermediul RADIO MARIA sau al internetului (www.catedralaonline.ro sau pe YouTube, canalul “Angelus ARCB”).

ÎPS Aurel Percă: „Dorim ca, în acest Triduum în pragul sărbătorii Bunei-vestiri, să cerem ocrotirea și mijlocirea Preacuratei Fecioare, să-i cerem să mijlocească puterea și încrederea nu numai în oprirea acestui virus periculos, dar și să transforme toată această situație într-o ocazie de convertire a inimii noastre.”

Citește mesajul integral al ÎPS Aurel Percă aici.

 

Hits: 1

Share the Post