Actualitatea creştină, nr. 7/2019

Actualitatea creştină, nr. 7/2019

A apărut numărul din iulie 2019 al revistei Actualitatea creștină, publicaţia oficială a Arhidiecezei Romano-Catolice de Bucureşti (ARCB).

Revista se deschide cu  salutul ÎPS Ioan Robu, Arhiepiscop Mitropolit de București, adresat Papei Francisc, la încheierea Sfintei Liturghii pe care Sfântul Părinte a celebrat-o în Catedrala Sf. Iosif din Capitală pe 31 mai a.c. Istorica vizită a Papei Francisc în România este relatată apoi pe larg în secțiunea „Eveniment” și în paginile „Suflet tânăr”.

În paginile revistei cititorii mai pot citi un In memoriam dedicat lui Jean Vanier (1928 – 2019), un articol despre PS Ioan Bălan – unul dintre episcopii martiri beatificați de Papa Francisc la Blaj -, care l-a cunoscut pe Mons. Ghika și cu care a colaborat, un interviu cu Pr. Miklos Claudiu SJ despre Centrul de spiritualitate ignațiană „Manresa” de la Cluj-Napoca, mărturii ale preoților nou-sfințiți, Pr. Octavian Enache și Pr. Virgil Susanu. De asemenea, revista este completată de semnalarea unor evenimente culturale și a unor noi apariții de carte, precum și de știri, anunțuri și alte articole de interes.

Revista este diponibilă în parohii și la Librăria Sf. Iosif (vezi aici).

Hits: 3

/ Știri / Tags: , ,

Share the Post