Catedrala Sf. Iosif: „Ora de rugăciune” lunară a preoților din Decanatele de București

Catedrala Sf. Iosif: „Ora de rugăciune” lunară a preoților din Decanatele de București

Miercuri, 7 noiembrie 2018, la Catedrala Sf. Iosif din capitală a avut loc „ora de rugăciune” pentru preoții din decanatele de București, Nord şi Sud.

Întâlnirea a început cu recitarea Orei Medii, din Liturgia Orelor, condusă de Pr. Ioan Ciobanu, parohul Catedralei Sf. Iosif. Apoi, preoţii prezenţi s-au rugat împreună rozariul, iar la final Pr. Cătălin Mititelu, preot vicar la Parohia Catedralei, le-a prezentat colegilor săi o sinteză a documentului final al Sinodului episcopilor, desfăşurat în octombrie la Roma şi dedicat tinerilor.

La acest moment de comuniune preoţească au participat preoţii din cele două Decanate de Bucureşti, care cuprind parohiile din capitală şi de pe raza Judeţului Ilfov, la care se adaugă Parohia din Giurgiu. Următoarea întâlnire a preoţilor va fi pe 27 decembrie a.c., în sărbătoarea Sfântului Ioan, Apostol şi Evanghelist, la Catedrala Sf. Iosif.

 

https://www.facebook.com/catedralasfiosif/posts/1214874038651507?__xts__%5B0%5D=68.ARDHlNbHlUa2lEA-GRMEGRge_LPlPOQf8rcJLtykNd-wi7OvAO1sjlVQMf8IJbJoQQ3zChXcMiVIzLMq_Cwc_IyNAxrKop_Gx7qsYs0P1VaffArXeZpwoeXKFLyTaSwrDfjlE5Ze62kEujPaqsCAtiAuVUk0Y0LMf4qTegewjrp8aDor3faFtgIUnY-jC6DY1ZBY-CG9Iww&__tn__=-R

Hits: 1

/ Foto, Știri / Tags: , ,

Share the Post