București, 7.11.2018: Întâlnirea studenților catolici din capitală

București, 7.11.2018: Întâlnirea studenților catolici din capitală

Oficiul pentru Pastoraţie Universitară din cadrul Arhidiecezei Romano-Catolice de București a lansat o pagină de facebook – Studenți catolici în București – destinată studenților catolici care urmează studii universitare în capitala României, și îi invită pe aceștia la o primă întâlnire miercuri, 7 noiembrie, ora 19.30, la Catedrala romano-catolică Sf. Iosif.

Întâlnirea este organizată cu scopul de a se cunoaște și de a împărtăși așteptări, gânduri, impresii, experiențe, precum și pentru a organiza împreună evenimente cu caracter spiritual (celebrări euharistice, zile de reculegere, celebrări penitenţiale), culturale (conferinţe, simpozioane, concerte), recreative (excursii, întâlniri ş.a.m.d).

Oficiul pentru Pastoraţie Universitară este un serviciu al Arhidiecezei Romano-Catolice de Bucureşti în slujba studenţilor care doresc o abordare a problemelor proprii (de formare intelectuală, umană, spirituală), prin prisma învăţăturii Bisericii. Persoană de contact: Pr. Tarciziu Șerban responsabil cu Pastorația universitară Arhiepiscopia Romano-Catolică București.

Hits: 5

/ Știri / Tags: ,

Share the Post