Popești-Leordeni (IF): Ora de rugăciune lunară pentru preoți

Popești-Leordeni (IF): Ora de rugăciune lunară pentru preoți

Miercuri, 19 septembrie 2018, a avut loc ora de rugăciune pentru preoții din decanatele de București la biserica Congregației „Sf. Iosif” (Iosefinii lui Murialdo CSI) din Popești Leordeni.

La ora 11.00 părintele Marius Martin, superiorul congregației din Arhidieceza de București, i-a salutat pe preoții prezenți și și-a exprimat bucuria că suntem împreună pentru un moment de rugăciune și comuniune frățească.

Programul a început cu o conferință, sub formă de meditație, din partea Pr. Elio Rossetto – membru activ la Oratoriul de Tineret din Popești Leordeni, în care a prezentat contextul istoric în care s-a născut Sf. Leonard Murialdo și a pus accentul pe spiritualitatea fondatorului Congregației „Sf. Iosif”.

După conferință a fost expus Preasfântul Sacrament pentru adorație. Cu ajutorul cântecelor, al rugăciunii de adorație, recitând în comun Ora Medie preoții i-au mulțumit lui Cristos Marele Preot pentru toate darurile primite și au avut în vedere o intenție specială de rugăciune, sugerată de Pr. Marius Martin: har bogat asupra Sinodului Episcopilor ce se apropie, unde tinerii sunt în atenția Bisericii.

Întâlnirea s-a încheiat cu o agapă frățească și cu dorința de a ne întâlni luna viitoare, 17 octombrie 2018, la Biserica „Sf. Cruce” din București.

Pr. Daniel Bulai

 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1865305883505258&type=1&l=a6dc38b402

Hits: 20

/ Foto, Știri / Tags: ,

Share the Post