București, 29.03.2015: Procesiune în Duminica Floriilor

București, 29.03.2015: Procesiune în Duminica Floriilor

floriibucDuminică, 29 martie 2015, pe străzile capitalei va avea loc tradiționala Procesiune de Florii, după cum urmează:
* Procesiunea va începe cu un moment de rugăciune în Piața Vladimir Ghika, lângă Biserica Preasfânta Inimă a lui Isus (franceză), la ora 14.00;
* va continua pe traseul Str. Căpitan Demetriade, B-dul Aviatorilor, Piaţa Victoriei, Calea Victoriei, str. General Berthelot, până la Catedrala romano-catolică Sf. Iosif;
* la Catedrala Sf. Iosif se va celebra Sf. Liturghie solemnă de Florii, prezidată de IPS Ioan Robu.

Întrucât în Duminica Floriilor, în Biserica Catolică se celebrează și Ziua Mondială a Tineretului, în fața procesiunii vor merge tinerii cu Crucea Tineretului.

Credincioșii din parohii, persoanele consacrate și tinerii sunt rugați să fie prezenți la Biserica Franceză până la ora 13.45, cu ramuri în mână.
Preoții din București și împrejurimi sunt rugați să fie prezenți la Biserica Franceză până la ora 13.45 cu „alba”, stolă roșie și ramuri în mână.
Ministranții sunt rugați să fie prezenți la Biserica Franceză până la ora 13.30 îmbrăcați cu hainele de ministrant și cu ramuri în mână.

Hits: 0

/ Anunţuri / Tags: , ,

Share the Post