www.angelus.com.ro – Centrul de comunicații ARCB

www.angelus.com.ro – Centrul de comunicații ARCB

Screenshot_2014-12-08-07-48-11Luni, 8 decembrie 2014, în sărbătoarea Neprihănitei Zămisliri a Preacuratei Fecioare Maria, patroana Arhidiecezei Romano-Catolice de București (ARCB), Centrul de comunicații sociale Angelus Communicationis, al ARCB, a lansat propriul site www.angelus.com.ro, pe care se vor găsi de acum înainte știrile, anunțurile, comunicatele ARCB, precum și alte informații de la Vatican și din lumea catolică.

De asemenea, site-ul Angelus include albume foto de la evenimentele din Arhidieceză, precum şi înregistrări video şi audio cu conferinţe, predici etc. Site-ul este în curs de actualizare, urmând a fi completată arhiva. Realizat cu un design modern, site-ul se adaptează la dispozitivul de navigare, facilitând astfel accesul la informaţie.

În decursul anului 2014, sub coordonarea Centrului de comunicații sociale Angelus Communicationis au fost realizate noi site-uri pentru revista Arhidiecezei, Actualitatea Creștină, Editura ARCB și Librăria Sf. Iosif. Anul viitor se va realiza și un nou site arcb.ro. În momentul de față, din cauza unor probleme tehnice, vechiul site arcb.ro este închis și redirecționat către site-ul angelus.com.ro . Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim navigare plăcută!

/ Știri / Tags:

Share the Post

About the Author