20 aprilie: Conferința internațională „Inteligența artificială și înțelepciunea inimii” organizată de SIGNIS România

20 aprilie: Conferința internațională „Inteligența artificială și înțelepciunea inimii” organizată de Signis România

20 aprilie: Conferința internațională „Inteligența artificială și înțelepciunea inimii” organizată de SIGNIS România

Sâmbătă, 20 aprilie 2024, la orele 16:00, în Aula Magna a Facultății de Teologie Romano-Catolică din București va avea loc Conferința internațională „Inteligența artificială și înțelepciunea inimii”, un eveniment SIGNIS România.

Vor conferenția Prof. Giovanni Tridente, Lector la Universitatea Pontificală Sfânta Cruce, Sr. Rose Pacatte, Director fondator al Centrului Paulin pentru Studii Media din Los Angeles, Dr. Nataša Govekar, Director al Departamentului Teologic-Pastoral în Dicasterul pentru Comunicații al Vaticanului. Moderatorul întâlnirii: Pr. Francisc Doboș, Responsabil al Oficiului pentru Evanghelizare și Promovare Umană al Arhidiecezei de București.

Temele care se vor prezenta: Inteligența artificială și înțelepciunea inimii: Către o comunicare pe deplin umană; Echilibrul dintre digital și uman: o călătorie în Inteligența artificială, etică și comunicare autentică; Rolul Zilei Mondiale a Comunicațiilor.

Conferința are loc în contextul Adunării Generale SIGNIS Europe, care are loc în perioada 18-21 aprilie 2024, la Mănăstirea carmelitană „Regina Carmelului” din Snagov, un eveniment de comunicare și media cu tema „Inteligența artificială și înțelepciunea inimii: către o comunicare pe deplin umană”, având reprezentați din diferite țări din Europa și România.

INTRAREA ESTE LIBERĂ.

Recomandăm participarea fizică. Pentru posibilitatea de a urmări online, vom reveni cu detalii în apropierea evenimentului.

Hits: 348

/ Știri

Share the Post