PS Cornel Damian a conferit Sacramentul Mirului la Brăila

WhatsApp Image 2023-05-17 at 9.08.04 AM

PS Cornel Damian a conferit Sacramentul Mirului la Brăila

 Sâmbătă, 13 mai 2023, PS Cornel Damian, Episcop Auxiliar de București, a conferit Sacramentul Mirului la 21 de candidați din Parohia Adormirea Maicii Domnului din Brăila.

 „Suntem astăzi aici împreună pentru a-l primi pe Duhul Sfânt și a ne bucura de harul pe care ni l-a oferit, alături de cei prezenți în biserică, fapt pentru care aș începe prin  a le mulțumi. În primul rând: Episcopului nostru Cornel Damian ce ne-a oferit unul dintre cele mai frumoase daruri și sacramente, alături de Parohul bisericii noastre, părintele Pojum Ionel, ce a format această comunitate minunată și care ne-a ajutat la pregătirea acestui moment, alături de Sora Ștefana Mateeș, Părintele Cristian Pușcașu și Părintele Silviu Marian Șaran, ce ne-au fost mentori pe tot parcursul pregătirii, pentru ca această zi să fie cu adevărat specială.

Le mulțumim și nașilor că au ales să ne fie îndrumători pe drumul credinței și să fie alături de noi în formarea noastră și de acum încolo.

Și nu în ultimul rând le mulțumim părinților și familiilor noastre, care ne-au însoțit încă de la primul sacrament, și anume Botezul, și apoi pe tot parcursul maturizării noastre creștine din cadrul Bisericii Catolice. 

De asemenea, noi, tinerii sărbătoriți astăzi, vă suntem recunoscători tuturor din biserică pentru că ați fost prezenți și ne-ați făcut să fim, în adevăratul sens al cuvântului, speciali, alături de Duhul lui Dumnezeu și să facem ca această sâmbătă să fie un adevărat moment memorabil pentru noi, preoții și familiile din această comunitate” (Emma Ionescu).

 Mai multe fotografii pot fi accesate pe pagina de Facebook a Parohiei Brăila

Hits: 780

/ Știri / Tags:

Share the Post