Reculegere la Mărăcineni pentru persoanele consacrate

fcc0fd18-3aa3-419d-b513-6308cbde5706

Reculegere la Mărăcineni pentru persoanele consacrate

Sâmbătă, 11 martie, a fost o zi de har și binecuvântări în sufletele noastre la reculegerea de la Mărăcineni, la Mănăstirea Sfântul Eugen a Misionarilor Oblați ai Mariei Imaculate. Reculegerea a fost organizată pentru toate persoanele consacrate din zonă. Au participat un numar de 11 surori si o laică din trei orașe diferite: Surorile din Congregatio Jesu Curtea de Arges, Surorile Neprihănitei Zămisliri a Preasfintei Fecioare de la Lourdes din Slatina și Fiicele Inimii Preasfinte a lui Isus din Drobeta Turnu Severin.

Programul zilei a avut trei momente importante: o meditație, o Adorație Euharistică și Sfânta Liturghie celebrată în capela Oblaților. Meditația zilei a fost ținută de Pr. Lucian omi, iar tema a fost întâlnirea dintre Isus si femeia samariteană la fântână (In 4,5-42).

Și noi trebuie să-L întâlnim pe Isus în drumul nostru, așa cum samariteana L-a întâlnit langă o fântână unde Isus I se prezintă ca fiind apa vieții care potolește setea și pe care doar Isus o poate dărui celui care o caută.

Pr. Lucian ne-a îndemnat cu căldură ca în acest timp al Postului Mare să punem în practică cele trei elemente specifice acestei perioade, pomana, rugăciunea și postul, care ne ajută să simțim mai puternic milostivirea lui Dumnezeu în viața noastră.

La sfârşit, a avut loc agapa frăţească, unde am putut să ne bucurăm de prezența fiecarei persoane, împărtășind diferitele experiențe ale misiunilor noastre, și de bucatele gustoase pregătite de Pr. Damian omi.

      

                                   Sr.Narcisa CJ
Curtea de Argeș

 

Hits: 1097

/ Știri / Tags:

Share the Post