Ziua Mondială de Reflecție și Rugăciune Împotriva Traficului de Persoane, celebrată la Catedrala Sf. Iosif

WhatsApp Image 2023-02-06 at 10.04.58 AM

Ziua Mondială de Reflecție și Rugăciune Împotriva Traficului de Persoane, celebrată la Catedrala Sf. Iosif

Duminică, 5 februarie 2023, în Catedrala Sf. Iosif din București s-a celebrat la ora 18.30 o Sfântă Liturghie, în română și engleză, prezidată de ÎPS Aurel Percă, Arhiepiscop Mitropolit de București. Motivul acestei celebrări deosebite a fost cea de-a IX-a Zi Mondială de Reflecție și Rugăciune Împotriva Traficului de Persoane, în care ne-am rugat pentru frații și surorile noastre care au fost traficați și exploatați sau sunt în risc de a deveni victime a acestei sclavii moderne din timpurilor noastre. Acest moment de rugăciune a fost organizat de un grup de surori Pro Demnitatea Femeii.

Predicator a fost Pr. Marius Taloș SJ, care a vorbit despre importanța fiecăruia dintre noi în prevenirea și combaterea acestui flagel, îndemnându-ne să nu fim indiferenți și să nu întoarcem capul când un semen al nostru este în pericol.

La finalul Sfintei Liturghii a luat cuvântul domnul Shawn Kohl, director al International Mission for Justice, organizație globală care luptă împotriva traficului de persoane și a formelor de sclavie modernă.

Sfânta Liturghie a fost transmisă în direct de Angelus TV și poate fi urmărită aici.

Sr. Inocentia CJ

Hits: 169

/ Știri / Tags:

Share the Post