13 decembrie – Concert Regal de Crăciun în Catedrala Sf. Iosif, cu Corul Regal

316538327_703092511174207_9125096120417527736_n

13 decembrie – Concert Regal de Crăciun în Catedrala Sf. Iosif, cu Corul Regal

Corul Regal, ansamblu de tineret aflat sub înaltul patronaj al Alteței Sale Regale Principele Radu al României și decorat de către Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române, vă invită la Concertul Regal de Crăciun, marți, 13 decembrie 2022, începând cu ora 20.00, în Catedrala Sf. Iosif din București.

Alături de Corul Regal vor evolua tenorul Ciprian Mardare, baritonul Silviu Alexandru Mihăilă, Ileana Sima, membră a Corului de Copii Radio și percuționistul Ștefan Ailenei, sub bagheta dirijorului Răzvan Rădos.

Așadar, continuă și anul acesta tradiția Concertului Regal de Crăciun, începută în anul 2012. An de an, în luna decembrie, monumentala catedrală Sfântul Iosif devine neîncăpătoare, iar publicul de toate vârstele se bucură, în perfectă armonie cu spiritul sărbătorilor de iarnă, de cele mai inedite surprize muzicale pregătite de tinerii muzicieni ai Corului Regal și invitații lor.

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile, iar publicul este încurajat să ofere cadou acest concert prietenilor, dar și persoanelor singure sau celor cu posibilități reduse de a achiziționa bilete la evenimente culturale.

În acest fel, altruismul contribuie la bucuriile prilejuite de luna cadourilor și, desigur, de sărbătoarea Nașterii lui Isus Cristos.

Partenerii evenimentului sunt Arhidieceza Romano-Catolică de București – Oficiul Bunuri Culturale Ecleziastice și Patrimoniu și Biserica Evanghelică C. A. București.

Hits: 863

/ Știri / Tags: ,

Share the Post