3 decembrie: Concertul „Darul îngerilor” la Catedrala Sf. Iosif

316812535_505202458310498_1665694144353315657_n

3 decembrie: Concertul „Darul îngerilor” la Catedrala Sf. Iosif

Sărbătoarea Crăciunului se pregătește din timp! Bucurați-vă de primul concert de Crăciun din acest sezon, prilejuit de campania de strângere de fonduri inițiată de Angelus TV împreună cu ERCIS FM, televiziunea și radioul catolic din casele dumneavoastră.
Concertul extraordinar de Crăciun „Darul îngerilor” de anul acesta este dedicat acestei campanii. Cumpărând un bilet la acest eveniment, ajutați cele două realități media catolice să existe și să se dezvolte.

Evenimentul va avea loc cu prezență fizică sâmbătă, 3 decembrie, la ora 19:30 în Catedrala Sf. Iosif din București și va fi mai apoi transmis de televiziunea Angelus TV în Ajunul Crăciunului.

Printre nenumăratele „daruri ale îngerilor”, cele muzicale ne vor fi aduse de sopranele Ramona Mardare, Silvia Micu, Ana Cebotari, pianiștii Ștefan Lovin, Iulian Bereș, Alexandru Burcă, Magdalena Faur, chitaristul Călin Grigoriu, micii artiști Albert Lovin, Gloria și Dominic Elekes, organistul Eduard Antal, Corul de cameră Preludiu și Corul Catedralei Sf. Iosif din București – dirijate de Andrei Stănculescu și Corul de Copii Radio – dirijor Răzvan Rădos.
Vă așteptăm cu drag la întâlnirea cu îngerii care deja vestesc cea mai frumoasă sărbătoare a anului!
Se pot achizitiona bilete și la Catedrală, înaintea evenimentului, în limita locurilor disponibile.

Hits: 887

/ Știri / Tags: , ,

Share the Post