Vizita ÎPS Aurel Percă la militarii catolici din baza militară Mihail Kogălniceanu

WhatsApp Image 2022-11-10 at 3.13.36 PM

Vizita ÎPS Aurel Percă la militarii catolici din baza militară Mihail Kogălniceanu

Duminică, 6 noiembrie a.c., Înalt Preasfințitul Aurel Percă, Arhiepiscop Mitropolit de București, însoțit de Pr. Gabriel Popa, secretarul Arhidiecezei și de Pr. Sebastian Anton, capelan militar, a făcut o scurtă vizită militarilor catolici aflați pe teritoriul Arhidiecezei Romano-Catolice de București, în baza militară Mihail Kogălniceanu (județul Constanța).

După o scurtă întâlnire cu responsabilii capelei din incinta bazei militare, a urmat momentul cel mai important al vizitei, celebrarea Sfintei Liturghii în limba engleză, la care au participat activ și s-au împărtășit la masa euharistică militarii catolici din diferite țări, aflați momentan în misiune în această zonă a Dobrogei.

La Sfânta Liturghie, ÎPS Aurel Percă le-a mulțumit tuturor pentru slujirea pe care o exercită în vederea asigurării păcii în Europa și în întreaga lume.

Vizita s-a încheiat cu organizarea unui prânz la care au participat câțiva ofițeri aflați în misiune în țara noastră și care au mulțumit pentru oportunitatea pe care le-o oferă Arhidieceza de București, de a avea în fiecare duminică și zile de sărbătoare Sfânta Liturghie în baza militară.

Pr. Sebastian Anton
Capelan militar

Hits: 462

/ Știri / Tags:

Share the Post