Angelus TV: parteneriat cu Parohia Sf. Fecioară Maria, Regina Sf. Rozariu (Popești-Leordeni)

banner

Angelus TV: parteneriat cu Parohia Sf. Fecioară Maria, Regina Sf. Rozariu (Popești-Leordeni)

În ziua dedicată Sfintei Fecioare Maria Regina Rozariului, Arhiepiscopia Romano-Catolică de București este bucuroasă să anunțe începutul unei colaborări deosebite a uneia din cele mai importante parohii ale diecezei și televiziunea noastră: Angelus TV va începe să transmită de astăzi, în mod regulat, Sfintele Liturghii, rugăciunea Sfântului Rozariu și alte celebrări din parohia Sfânta Fecioara Maria Regina Rozariului din Popești Leordeni. De asemenea, în colaborare cu Comunitatea Magnificat, vor fi transmise periodic orele de Adorație Euharistică animate de această comunitate carismatică, ce sprijină în mod activ televiziunea Angelus TV, încă de la înființarea ei.Prin sârguința și efortul parohului bisericii din Popești Leordeni, Pr. Dr. Emil Diac, este în desfășurare, în parteneriat cu Angelus TV care a asigurat proiectul tehnic și implementarea acestuia, instalarea unui sistem audio-video performant pentru a asigura transmisii profesionale din această frumoasă comunitate parohială, atât pe canalele online ale parohiei, dar și pe micile ecrane, la Angelus TV.

Sfânta Fecioară Maria să binecuvânteze acest parteneriat și pe toți cei care au făcut posibilă această frumoasă realizare, menită să aducă bucurie și speranța comuniunii în sufletele credincioșilor noștri.
Așadar, astăzi de la ora 17:20, Angelus TV va transmite Sfântul Rozariu de la Popești-Leordeni, iar de la ora 18:00 sunteți invitați să vă uniți în rugăciune prin transmiterea Sfintei Liturghii de hram al bisericii Sfânta Fecioara Maria Regina Rozariului din Popești Leordeni, celebrare prezidată de Arhiepiscopul nostru Mitropolit de București, Excelența Sa Aurel Percă.

Sfântă Fecioară Maria, Regina Rozariului, roagă-te pentru noi!

Hits: 2224

/ Știri / Tags: ,

Share the Post