Sfântă Liturghie de mulțumire pentru activitatea Pr. Ghiurcă Giurgi în Parohia Bucureștii Noi

WhatsApp Image 2022-08-29 at 1.58.18 PM

Sfântă Liturghie de mulțumire pentru activitatea Pr. Ghiurcă Giurgi în Parohia Bucureștii Noi

Duminică, 28 august 2022, comunitatea catolică din Bucureștii Noi și-a luat rămas bun de la parohul ei, Pr. Ghiurcă Giurgi, prin celebrarea Sfintei Liturghii de la ora 9.00 ca aducere de mulțumire lui Dumnezeu pentru slujirea preoțească. Alături de Părintele paroh au concelebrat cei doi colaboratori ai acestuia, Pr. Marius Taloș SJ și Pr. Martin Cabalaș, preot pensionar care a activat peste 30 de ani în comunitate.

whatsapp-image-2022-08-29-at-1-58-12-pm

buc noi

Întreaga comunitate l-a încurajat pe Părintele Giurgi în noua misiune încredințată de către ÎPS Aurel Percă și l-a asigurat de rugăciunile și posibilitatea de a-l vizita ori de câte ori apare ocazia. Vizibil emoționat, având în vedere că Părintele Giurgi a activat și ca vicar în această parohie, iar ca paroh de Chitila, timp de peste zece ani l-a ajutat pe Pr. Martin în activitatea pastorală, acesta a mulțumit pentru tot ajutorul și sprijinul primit de-a lungul anilor și i-a asigurat pe toți de rugăciunea sa continuă și invitația de a-l vizita.

Mulțumim lui Dumnezeu pentru darul Sfintei Preoții și să ne rugăm pentru ca aceștia să poată transmite învățătura Evangheliei pretutindeni unde Păstorul nostru consideră necesar!

Daniel Marius Filip

Hits: 1217

/ Știri / Tags:

Share the Post