30 august – 3 septembrie: Exerciții spirituale pentru tineri la Luncani (BC)

exercitii spirituale

30 august – 3 septembrie: Exerciții spirituale pentru tineri la Luncani (BC)

O echipă de persoane consacrate din partea Conferinței Române a Superioarelor Majore (CRSM) propune tinerilor între 17 și 30 de ani o serie de exerciţii spirituale cu tema „Să reîncepem să visăm” (îndemnul Papei Francisc către tineri), în perioada 30 august-3 septembrie 2022, la Mănăstirea carmelitană din Luncani, județul Bacău.

Prin tema propusă, tinerii vor avea ocazia să aprofundeze aspecte din cadrul Sfintei Liturghii, cu mai multe momente de rugăciune, reflecție și meditație. Totodată, parcurgând drumul exercițiilor spirituale, tinerii pot interioriza întâlnirea cu Dumnezeu prin exerciții de liniștire în natură, tăcere interioară și exterioară, dialogul cu un îndrumător spiritual, participarea la Euharistie.

Exercițiile spirituale pot fi o ocazie de autocunoaștere, de reînnoire a deciziilor bune pentru viață sau de clarificare a drumului vocației proprii.

Înainte de a pleca la drum, nu uitați să luați în bagaj: o inimă deschisă, încălțăminte sportivă și comodă pentru pădure, ceva de scris, Biblia și instrumentul muzical, pentru cei care cântă.

Pentru cei interesaţi, înscrierile se fac până pe 15 august, la:

Sr. Gabriela Lungu FCJ, gabisorlungu@yahoo.com, tel: 0742516893

Sr. Lucia Vârgă, SP, lucia.varga@libero.it, tel: 0752349678

Contribuția: 200 RON

Vă așteptăm cu drag!

Hits: 182

/ Știri / Tags:

Share the Post