11 elevi de la Colegiul Romano-Catolic „Sfântul Iosif” participă la Olimpiada Națională de Religie Catolică de la Iași

DSC_6125

11 elevi de la Colegiul Romano-Catolic „Sfântul Iosif” participă la Olimpiada Națională de Religie Catolică de la Iași

Olimpiada Naţională de Religie Catolică este în plină desfășurare la Iași, în intervalul 27 aprilie – 1 mai 2022. Printre cei 150 de elevi calificați la această etapă se numără 11 elevi de la Colegiul Romano-Catolic „Sfântul Iosif” din București: 8 elevi din clasele V-XII si 3 elevi din clasele IX-XII (clase de profil teologic).

Conform unui comunicat ERCIS, Festivitatea de deschidere a avut loc miercuri, 27 aprilie, ora 16.30, în sala Voievozi a Palatului Culturii din Iaşi. cu participarea reprezentanţilor Ministerului Educaţiei și a oficialităţilor civile şi religioase. La ora 18.00, în Catedrala “Sfânta Fecioară Maria, Regină” a fost celebrată o Sfântă Liturghie solemnă, animată de corul de tineri Juvenes Ecclesiae.

Concursul propriu-zis are loc în ziua de joi, 28 aprilie, la Institutul Teologic “Sfântul Iosif” din Iaşi. Acolo va avea loc şi festivitatea de premiere, sâmbătă, ora 10.30. Între timp elevii şi profesorii veniţi din întreaga ţară vor avea parte de diverse programe culturale şi recreative, vor vizita Iaşiul, vor putea cunoaşte bogăţia culturală şi spirituală a oraşului.

Foto: Andreea Dima/ERCIS FM

Hits: 671

/ Știri / Tags:

Share the Post