26.09.2020, Ciofliceni: IPS Aurel Percă în mijlocul Comunității Emanuel

26.09.2020, Ciofliceni: IPS Aurel Percă în mijlocul Comunității Emanuel

Comunitatea Emanuel a organizat în perioada 26 – 27 septembrie o reculegere la Mănăstirea Carmelitanilor de la Ciofliceni prin care inaugurează noul an comunitar și pastoral. Tema reculegerii este foarte sugestivă pentru zilele noastre: „Să fim și să devenim persoane libere pentru a-l vesti pe Cristos lumii de astăzi.”

Aceste două zile au fost marcate de mai multe momente:  timp de adorație în fața Preasfântului Sacrament, momente de rugăciune de laudă, timp de formare prin două conferințe pe tema libertății, ateliere de împărtășire, Sfânta Liturghie, timp de viață fraternă și schimburi de experiență.

emanuel2020b-5205291

Ne-am bucurat în mod deosebit de vizita și prezența arhiepiscopului nostru, Înalt Preasfințitul Aurel Percă. După un moment de rugăciune împreună, păstorul nostru ne-a încurajat în misiunea noastră de evanghelizare în slujba Bisericii locale, ne-a vorbit despre provocările actuale ale Bisericii de la noi din țară și din Europa și a subliniat importanța faptului de a fi împreună în misiunea Bisericii.

După ce ne-a dăruit binecuvântarea arhierească, Arhiepiscopul Aurel Percă și-a exprimat dorința de a fi prezent și pe viitor în mijlocul nostru și al activităților noastre.

Pr. Iosif Tiba

emanuel2020c-4515470

Hits: 1

/ Știri / Tags:

Share the Post