Papa Francisc în România: Librăria Sf. Iosif oferă reduceri de 25% și 37%

Papa Francisc în România: Librăria Sf. Iosif oferă reduceri de 25% și 37%

Cu ocazia aniversării unui an de la vizita Papei Francisc în România, Librăria Sf. Iosif din București oferă reduceri de 25% și 37% la două volume dedicate acestui eveniment istoric. Promoția este valabilă în perioada 31 mai – 5 iunie 2020, și se aplică atât la sediul Librăriei din București (str. Gen. Berthelot 19), cât și la comenzile efectuate telefonic și pe site-ul Librăriei – www.librariasfiosif.ro -, la confirmarea comenzii.

Este vorba de  albumul „Papa Francisc la București”, apărut la sfârșitul anului 2019 la Editura ARCB (a Arhiepiscopiei Romano-Catolice de București), oferit acum la preț promoțional de 75 de lei. Volumul cuprinde textele tuturor discursurilor care s-au ținut în cadrul vizitei pe care Sfântul Părinte a făcut-o în Capitală, și circa 160 de fotografii din timpul vizitei Papei Francisc la București.

Albumul este completat de o secțiune intitulată „România frumoasă, frumoasă, frumoasă”, care ilustrează – prin fotografii și texte – drumul pe care Papa l-a făcut la Blaj și la Șumuleu-Ciuc, și pe parcursul căruia a fost atât de fascinat de frumusețea naturii și a localităților. Titlul acestei secțiuni din album este dat chiar de cuvintele rostite de Papa Francisc în avion, pe 2 iunie, în călătoria de întoarcere la Roma:

Datorită stării vremii, ieri [1 iunie] a trebuit să merg cu mașina, 2 ore și 40 de minute. A fost un har de la Dumnezeu! Am văzut un peisaj foarte frumos, cum nu am mai văzut vreodată. Am traversat întreaga Transilvanie. O frumusețe… nu am văzut niciodată ceva asemănător. Și astăzi, pentru a merge la Blaj, la fel. Ceva frumos, frumos, frumos!…

Al doilea volum, oferit cu o reducere de 37% la sută, este colecția de discursuri, mesaje și omilii rostite de Papa Francisc în timpul vizitei sale în România. „Pelerin şi frate. Papa Francisc în România: discursuri, mesaje, omilii”, apărut tot la Editura ARCB (2019), este oferit cititorilor la prețul promoțional de 4 lei. Apărut sub forma unei cărți de buzunar, volumul oferă și un indice tematic, iar fiecare text al Papei este însoțit de o serie de cuvinte cheie.

Sunt convins – scrie ÎPS Ioan Robu în prefață – că meditând îndemnurile Papei Francisc, rostite cu ocazia vizitei sale în România şi cuprinse în această broşură, putem descoperi secretul bucuriei de a merge împreună în Biserica noastră, în relaţiile cu alte confesiuni, în familiile noastre, ca şi în lumea politică şi economică”.

Papa Francisc a vizitat România în perioada 31 mai – 2 iunie 2019: în prima zi a sosit la București, unde s-a întâlnit cu autoritățile, cu societatea civilă și cu corpul diplomatic în Palatul Cotroceni, apoi cu Patriarhul Daniel și Sinodul Permanent al Bisericii Ortodoxe Române în Palatul Patriarhiei. Sfântul Părinte a vizitat apoi noua Catedrală ortodoxă, unde a făcut o reflecție asupra rugăciunii „Tatăl nostru”, iar seara a prezidat Sfânta Liturghie în Catedrala Sfântul Iosif. A doua zi, a prezidat Sfânta Liturghie la sanctuarul marian de la Șumuleu Ciuc și a vizitat Catedrala Sfânta Fecioară Maria, Regină din Iași, unde s-a întâlnit cu bolnavii. Apoi s-a întâlnit cu tinerii și familiile pe platforma din fața Palatului Culturii din Iași. Duminică, 2 iunie, Papa a prezidat Sfânta și dumnezeiasca Liturghie cu beatificarea celor șapte episcopi greco-catolici martiri pe Câmpia Libertății la Blaj, şi s-a întâlnit apoi cu comunitatea rrom din Blaj.

Hits: 18

/ Știri / Tags: , , ,

Share the Post